ΓΕΝΙΚΑ

Nuga Best Hellas

Γενικά

Η εταιρεία Nuga Medical Co, Ltd (Νότια Κορέα) είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εφεύρεση, την παραγωγή και την πώληση των προϊόντων για την πρόληψη και την αποκατάσταση της υγείας του κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως ηλικίας και επιπέδου προβλήματος.

Ιδρύθηκε το 2002 από τον διάσημο σχεδιαστή ιατρικού εξοπλισμού Cho Seung-Hyun με σκοπό να σώσει τη ζωή της μητέρας του. Στην πορεία η εταιρεία απέκτησε σχεδόν αμέσως δημοτικότητα στην Κορέα παίρνοντας κρατικά βραβεία και βγήκε στην παγκόσμια αγορά με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Σήμερα η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς κατασκευάζοντας τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό για οικιακή χρήση αποσκοπώντας στην ατομική υγειονομική περίθαλψη. Οι εξαγωγές πλέον γίνονται σε δεκάδες χώρες του κόσμου.

Η Nuga Best κατασκευάζει και παρέχει στους πελάτες της προηγμένα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία προϊόντων παγκόσμιας κλάσης. Η εταιρεία αναπτύσσεται σε συνεργασία με επιστημονικά ερευνητικά κέντρα, κορυφαία πανεπιστήμια, ινστιτούτα και νοσοκομεία. Η διοίκηση της Nuga Best είναι αποφασισμένη να εξασφαλίσει μια ηγετική θέση για την εταιρεία, όσον αφορά στην ανάπτυξη των ιατρικών συσκευών επόμενης γενιάς, καθώς και στην κατάρτιση των ταλαντούχων μυαλών, στην καινοτομία και στην ενίσχυση των ικανοτήτων του κάθε συνεργάτη της.

Τα ιατρικά προϊόντα της Nuga Best συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της Ανατολικής και Δυτικής Ιατρικής και χρησιμοποιούν ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών πετρωμάτων. Φιλικές προς τη φύση και προσανατολισμένες στον άνθρωπο ιατρικές συσκευές ευεξίας – αυτό είναι το όραμα των προϊόντων της Nuga Best. Η εταιρεία προσπαθεί συνέχεια να βελτιώνει την υγεία του κάθε κατοίκου του πλανήτη μας, διατηρώντας με τον τρόπο αυτό την υγεία όλης της ανθρωπότητας.

Top