Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η υποστήριξη

Η εταιρεία μας μεριμνάει πάντα για την εκπαίδευση και την υποστήριξη των μελών της. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο δημιουργήθηκε και η online εκπαιδευτική πλατφόρμα www.nugaedu.gr , που προσφέρει πλήρη εκπαίδευση από την πρώτη ημέρα ως το κλείσιμο του σαλονιού το βράδυ.

Η Nuga Edu εκπαιδευτική πλατφόρμα αξιοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης παρέχοντας στους συμμετέχοντες μία απολαυστική εμπειρία ζωντανής παρακολούθησης των μαθημάτων και αμεσότητας με τον διδάσκοντα εισηγητή. Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας προσφέρουν τις γνώσεις τους με πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο μας με δοκιμασμένο τρόπο εκπαίδευσης.

Η Nuga Edu πλατφόρμα είναι το εργαλείο για κάθε κατάστημα του δικτύου της εταιρείας Nuga Best Hellas αφού με το υλικό που υπάρχει στις κατηγορίες της βοηθάει κάθε ενδιαφερόμενο για franchise να μπορεί να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο πληροφοριών που πρέπει να γνωρίζει για όλες τις λειτουργίες της εταιρείας και του καταστήματος ξεχωριστά!

Υποστηρίζουμε όχι μόνο εσένα αλλά και την ομάδα σου και σε βοηθάμε να τους εκπαιδεύσεις μέσω από εμάς για να ανεβάσουν το κέρδος του καταστήματός σου όπως και για να αυξήσεις το μισθό τους που είναι ξεκάθαρο και δίκαιο για όλους.

Προσφέρουμε εκπαίδευση σε κάθε κλάδο που έχεις αδυναμίες από επικοινωνία, marketing, διαχείριση λογιστικών, ψυχολογία όπως και συνεχόμενες εκπαιδεύσεις με εκπαιδευτές από το εξωτερικό που θα σε βοηθήσουν να είσαι σε μικρό χρονικό διάστημα επιτυχημένος στον κλάδο υγείας.

Top