ΜΑΓΝΗΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τι είναι

Τί ακριβώς είναι η μαγνητοθεραπεία; Με απλά λόγια, είναι η χρήση μαγνητών για να "τραβήξουν" τις ασθένειες και πόνο από το σώμα. Οι επαγγελματίες μαγνητικής θεραπείας χρησιμοποιούν είτε μόνιμους στατικούς μαγνήτες είτε ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς για να αντιμετωπίσουν μια προβληματική περιοχή μέσα στο σώμα, με την ιδέα ότι αυτά τα μαγνητικά πεδία συμβάλλουν στην αποκατάσταση της ισορροπίας στους βιοενεργειακούς μας τομείς, που προφανώς περιβάλλουν και εγχέουν το ανθρώπινο σώμα.
Από μια πιο απτή προοπτική, η μαγνητική θεραπεία συμβάλλει στην αύξηση της ροής του αίματος και στην απομάκρυνση των τοξινών στην επιφάνεια. Αυτό λειτουργεί με την προϋπόθεση ότι το αίμα μας περιέχει σίδηρο, το οποίο στη συνέχεια τραβιέται στο μαγνητικό πεδίο που εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Από την άποψη αυτή, η εφαρμογή ενός μαγνητικού πεδίου, για παράδειγμα, ενός πονεμένου γόνατος, ενθαρρύνει μεγαλύτερη ροή αίματος στο γόνατο, επιταχύνοντας την επούλωση και ανακουφίζοντας τον πόνο.

Πλεονεκτήματα Μαγνητοθεραπείας

Η μαγνητοθεραπεία δεν παρεμποδίζει καμία ιατρική θεραπεία αλλά βοηθά στην επιτάχυνση της αποκατάστασης του οργανισμού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την φυσική αποκατάσταση του φυσιολογικού νοσήματος στο  σώμα. Επιπλέον, είναι εύκολη στην εφαρμογή στα διάφορα μέρη του σώματος.
Στη μαγνητοθεραπεία, το σώμα έρχεται συνεχώς σε επαφή με μαγνήτες, το οποίο παράγει ζεστασιά στο σώμα, ενεργοποιεί ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα και επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος. Έτσι, παρέχει δύναμη και τονώνει το σώμα ως σύνολο. Η μαγνητοθεραπεία βοηθά στην ταχύτερη ανάκαμψη από ασθένειες, απομακρύνει κόπωση, αδυναμία, και αποδεικνύεται ωφέλιμη σε περιόδους ανάκαμψης. Μειώνει επίσης τους πόνους και τα οίδηματα του κάθε μέρους του σώματος.
Η μαγνητοθεραπεία έχει επίσης θεραπεύσει πολυάριθμες περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας, οι οποίες θεωρήθηκαν ανεπανόρθωτες. Πολλοί ασθενείς ανέκαμψαν επίσης με τη μαγνητοθεραπεία από πολλές ανίατες ασθένειες όπως ο καρκίνος, η χρόνια αρθρίτιδα, το έκζεμα, η υψηλή αρτηριακή πίεση, η πολιομυελίτιδα, η διόγκωση του προστάτη, οι ρευματισμοί, η αϋπνία κ.λπ.
Ο εξοπλισμός της Nuga Best λόγω του Τουρμανίου που έχει δημιουργεί ήπια μαγνητικά πεδία και βοηθά τον οργανισμό να αποκατασταθεί με πολύ γρηγορότερους ρυθμούς. Ειδικότερα, τα θερμαινόμενα στρώματα Τ11 και Τ20, καθώς και η ζώνη Τ9 και το ΜΗΡ100 λόγω του μεγάλου αριθμού συγκεντρωμένων πετρωμάτων που έχουν, εφαρμόζουν Μαγνητοθεραπεία στα σημεία του σώματος με τα οποία έρχονται σε επαφή.

 

-396
Top