ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Μπορεί να είσαι εσύ ο επόμενος θα γίνει ενεργό μέλος του μεγαλύτερου δικτύου καταστημάτων παγκοσμίως που λειτουργεί με το Mother Marketing σε 115 χώρες με χιλιάδες καταστήματα.

Σύστημα ανάπτυξης της στρατηγικής αγοράς MOTHER

Million Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με απέραντη αγάπη.
Old       Παρά την κούραση και την εξάντληση είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε.
Tear     Παρέχουμε υπηρεσίες μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του πελάτη.
Heart   Με όλη την καρδιά και με ενθουσιασμό είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε.
Eye      Με κάθε τρόπο προσπαθούμε να κάνουμε τους πελάτες να νιώθουν άνετα.
Right   Παρέχουμε υπηρεσίες στηριζόμενοι στην αρχή «Ο Πελάτης έχει πάντα δίκιο».

1) Συναισθηματικό marketing – εξυπηρέτηση πελατών με ανοιχτή καρδιά και με ενθουσιασμό, σκεπτόμενοι πρώτα από όλα τις ανάγκες του πελάτη, παρέχοντας αγάπη και φροντίδα.

2) Marketing που στηρίζεται σε προσωπική εμπειρία

  • Marketing όπου ο πελάτης εκτιμά προσωπικά την λειτουργία του προϊόντος και την αποδοτικότητά του.
  • Marketing που στηρίζεται στην προσωπική εμπειρία είναι ένα ευέλικτο και αναπτυσσόμενο marketing που επικεντρώνεται ειδικά στον πελάτη.
  • Η προσωπική χρήση του προϊόντος θα βοηθήσει να βελτιώσουμε την ποιότητα του. Είναι δυνατόν να το δοκιμάσουμε οι ίδιοι καθώς επίσης να πετύχουμε καινούργιους στόχους, βασιζόμενοι στην ιδεολογία της εταιρείας.
  • Ένα marketing όπου ο Διευθυντής και οι συνεργάτες της εταιρείας δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για την εξυπηρέτηση πελατών.

3) Marketing Best House;

  • Το κλειδί της επιτυχίας της Best House είναι οι επιτυχημένες σχέσεις (με τον πελάτη)
  • Πουλάμε καλές σχέσεις (με τον πελάτη)
  • Το βασικό δεν είναι η πώληση των προϊόντων αλλά η εντατική δουλειά για επίτευξη υψηλών στόχων!

 Αυτό που έχεις ανάγκη είναι: δοκιμή πάνω σε εσένα, την οικογένειά σου και αυτό θα σου δώσει πείσει να πάρεις την απόφαση. Θα έχεις μια ομάδα φίλους – συνεργάτες πάντα δίπλα σου, που χωρίς να περιμένουν από σένα, σε βοηθούν να πετύχεις. Η σιγουριά που σου δίνει το μεγαλύτερο δίκτυο για Υγεία Nuga Best στην Ελλάδα και το 1o μεγαλύτερο δίκτυο στον κόσμο βραβευμένο με πρωτοποριακό μάρκετινγκ, μπορεί να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Δεν υπερβάλλουμε με τα νούμερα και τις επιτυχίες.

Για 17 χρόνια στην παγκόσμια αγορά ο πρόεδρος από τη Νότια Κορέα στέλνει τα προϊόντα του με κατοχυρωμένη πατέντα σε 115 χώρες και έτσι δημιουργήθηκαν χιλιάδες καταστήματα.

Στην Ελλάδα, για 12 χρόνια έχουμε 9 καταστήματα που κάθε μέρα μάς επισκέπτονται πάνω από 1.200 άτομα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Συνέχεια δημιουργείς ιστορία και είμαστε δίπλα σου

Ο ανθρώπινος παράγοντας χρειάζεται συνέχεια υποστήριξη και κίνητρα, κάθε Best House είναι ένας χώρος που βοηθάς τους ανθρώπους πρώτα από όλα ψυχολογικά, δίνεις λύση σε σοβαρά θέματα υγείας και μαζί δημιουργούμε συνθήκες του οργανισμού για αυτοθεραπεία, που σε κάνει ικανοποιημένο – χαρούμενο που συμμετέχεις στην παγκόσμια υγεία με πολύ διαφορετικό και ανθρώπινο τρόπο.

Είναι μια επιχείρηση που συνδυάζεται με κέρδος και εργασιακή ικανοποίηση.

Δεν το λέμε απλά για να σε πείσουμε – αλλά με το mother marketing και καθημερινές αναλύσεις το πρωί και το βράδυ δεν αφήνουμε καμία εκκρεμότητα που μπορεί να είναι εμπόδιο και μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις επαγγελματικές μας σχέσεις.

Θα ασχοληθείς με μια εταιρεία η οποία έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελληνικής αγοράς εδώ και 12 χρόνια. Μια εταιρεία που έχει κερδίσει πολλά βραβεία στη Ν. Κορέα και άλλες χώρες για αποτελεσματικά προϊόντα, σε συνεργασία με πολλά με πολλά επιστημονικά κέντρα, όπως και πανεπιστήμια στην Ευρώπη το Fraunhofer, στη Ρωσία, στην Κορέα που επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Πήραμε βραβείο το 2007, το 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 και το 2019.

Στην Ελλάδα το 2017 ο γενικός αντιπρόσωπος Tzonio Todorov έλαβε στην Κορέα από τον ίδιο τον ιδρυτή της εταιρείας 1ο παγκόσμιο βραβείο για την καλύτερη μαρτυρία για έναν νέο που μπορείς να δεις εδώ.

O Tzonio Todorov και οι συνεργάτες του έχουν όραμα και πιστεύουν στον άνθρωπο κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του με τα αποτελέσματα που λένε οι επισκέπτες μας για εμάς.

Αυτοί που έρχονται καθημερινά με ένα χαμόγελο και αγκαλιά είναι η Nuga Best και ξέρει πως να σε χαλαρώσει καθημερινά!

Γίνε και εσύ πρωτοπόρος και συνεργάτης μας!

Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάτι δικό σου, δεν χάνεις τίποτα να μας γνωρίσεις!

Στείλε την ερώτησή σου και αμέσως θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Top