ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ

Τι είναι η Ρεφλεξολογία


Με βάση τη θεωρία ότι τα πόδια είναι το παράθυρο στο σώμα, η Ρεφλεξολογία είναι μια μη παρεμβατική συμπληρωματική θεραπεία που λειτουργεί με τα πόδια, τα χέρια, το πρόσωπο και τα αυτιά. Μέσω της Ρεφλεξολογίας αναβαθμίζονται οι φυσικοί μηχανισμοί επούλωσης του σώματός μας, διεγείροντας περισσότερες από 7.000 νευρικές απολήξεις. Υπάρχουν πολλές πιέσεις στην καθημερινή ζωή σήμερα, οπότε ο χρόνος για να ηρεμήσουμε το σώμα μας είναι απαραίτητος. Η ανακούφιση του στρες είναι μόνο ένα από τα πλεονεκτήματα της θεραπείας με Ρεφλεξολογία.

Πώς βοηθά η Ρεφλεξολογία;

Εκτός από τη χαλάρωση και τη διαχείριση του στρες, η ρεφλεξολογία μπορεί να έχει και άλλα οφέλη, όπως:
 • Αρθρίτιδα - έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της ρευματοειδούς αρθρίτιδας και της οστεοαρθρίτιδας, με τους ασθενείς να αναμένουν έως 40% λιγότερο πόνο.
 • Υπέρταση - ένας κοινός κίνδυνος καρδιακής νόσου, η Ρεφλεξολογία θεωρείται ότι βοηθά στη μείωση της υπέρτασης.
  • Άγχος και κατάθλιψη - τα δύο πιο κοινά προβλήματα ψυχικής υγείας. Η χαλάρωση μπορεί να επεκταθεί στο μυαλό για να ηρεμήσει και να βοηθήσει οποιαδήποτε σημάδια της κατάθλιψης και του άγχους.
    • Κυκλοφορία αίματος - είναι γνωστό ότι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα ζωτικά όργανα. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει σε ταχύτερη επούλωση και αναγέννηση των κυττάρων που έχουν υποστεί βλάβη.
    • Μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ακόμη και να μειώσει τους κινδύνους της μεταγεννητικής κατάθλιψης.

Η Ρεφλεξολογία έχει την ικανότητα να διεγείρει τις λειτουργίες των νεύρων που βοηθούν το σώμα σας να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας, την κυκλοφορία, το κεντρικό νευρικό σύστημα, να αποτρέψει τις ημικρανίες, τις σαφείς λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, τις διαταραχές του ύπνου και την κατάθλιψη.
O βασικός εξοπλισμός της Nuga Best που εφαρμόζει Ρεφλεξολογία είναι το Ε5.

-396
Top