ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Nuga Global - Nuga Best Ελλάδας

Nuga Global

Μια καινούρια επιχείρηση στην αγορά από το 2002 η οποία φέρνει νέες τεχνολογίες για την Υγεία. Υπάρχουν σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο με 3.500 καταστήματα σε 115 χώρες. Εμείς θα εργαστούμε σκληρά για την ανθρωπότητα να επεκτείνουμε της Υγείας.
Cho Seung Hyun

 

Nuga Best Ελλάδας

Μαζί με τους συνεργάτες μου εστιάζουμε στην υγεία της ανθρωπότητας, έχοντας στη διάθεσή μας την τεχνολογία της Nuga Ιατρικής. Προσπαθούμε καθημερινά στα 9 καταστήματά μας στην Ελλάδα να εξυπηρετούμε πάνω από 1500 άτομα την ημέρα, δίνοντάς τους νέες ευκαιρίες να πολεμήσουμε μαζί την αρρώστια.

Στα καταστήματά μας προσπαθούμε καθημερινά να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αλλάξουν συνήθειες και αξίες προς την υγεία.

Όταν αλλάζουμε τις σκέψεις μας αλλάζουμε και τις συνήθειές μας. Όταν αλλάζουμε τις συνήθειές μας, αλλάζουμε την κουλτούρα μας. Όταν αλλάζουμε την κουλτούρα μας αλλάζει όλη μας η ζωή.
Tzonio Todorov

 

 

 

“Υγεία, Αγάπη, Εξυπηρέτηση” είναι το σύνθημα της “NUGA BEST”.

Όλη η δραστηριότητα της NUGA BEST συνίσταται στην παροχή υπηρεσιών.Καλή εξυπηρέτηση είναι ο κύριος σκοπός ενός συμβούλου και αποτελεί εκπλήρωση της αποστολής της εταιρείας.Η διάθεση των επισκεπτών μας, η αποκατάστασή τους και τα χαμόγελά τους, η επιθυμία τους να έρχονται καθημερινά στο σαλόνι NUGA BEST, η επιτυχία του σαλονιού, ο αριθμός των πωλήσεων και πολλά άλλα – όλα εξαρτώνται από την ποιότητα της εξυπηρέτησης.

ΑΓΑΠΗ, ΑΓΑΠΗ και πάλι ΑΓΑΠΗ – αυτή είναι η βάση της εξυπηρέτησης και το θεμέλιο για την υγεία του οργανισμού!

 

 

Top