ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Οι πιο συχνές ασθένειες

Η διατήρηση της υγείας των συστημάτων του οργανισμού είναι ο δρόμος προς την τελειότητα της ανθρώπινης υγείας και της μακροζωίας, μέσω της φυσικής ανάκαμψης.

Kάθε άνθρωπος, από την στιγμή που γεννιέται, o οργανισμός του έχει την ικανότητα της αποκατάστασης. Όμως, όταν το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται, εμφανίζεται η ασθένεια. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δραστηριοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα,  στους οποίους συγκαταλέγονται και η σωστή διατροφή.

Όταν προκύπτει κάποια ασθένεια, η σύγχρονη ιατρική πρώτα απ' όλα προσπαθεί να εξαλείψει τα συμπτώματα της. Η φυσική ιατρική, αντιθέτως, βλέπει τα συμπτώματα της ασθένειας ως θεραπεία και βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού να αντιμετωπίσει και να νικήσει την ασθένεια. Η σύγχρονη ιατρική προτείνει φάρμακα για την καταπολέμηση των ασθενειών. Η φυσική θεραπεία, αντιθέτως, διεγείρει τον οργανισμό και κατ' αυτόν τον τρόπο βοηθά την αποβολή των  παθογόνων οργανισμών από τον οργανισμό. Έτσι, η εναλλακτική ιατρική στοχεύει στο να βοηθήσει το ανοσοποιητικό σύστημα να αντιμετωπίσει την ασθένεια μόνο του και με επιτυχία.

Top