ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ NUGA MEDICAL "BRAND OF THE YEAR 2019"

Στο «Βραβείο Μάρκα της Χρονιάς 2019» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Shilla στην Σεούλ στις 24 Ιουλίου 2019, η Nuga Medical έλαβε την αναγνώριση μάρκας εγχώριων και κινεζικών ιατρικών συσκευών για τρία συναπτά έτη.

Για 17 χρόνια, το «Μεγάλο Βραβείο της Χρονιάς» είναι το μεγαλύτερο γεγονός στην Κορέα με βραβεία που τιμούν τα πρωτοποριακά εμπορικά σήματα που οδηγούν τις καταναλωτικές τάσεις μέσα στο χρόνο μέσω ψήφων των καταναλωτών και λαμβάνουν εθνικό ενδιαφέρον και αγάπη.

Το βραβείο "Μάρκα 2019 της χρονιάς" διεξήχθη από τους Κορεάτες και τους Κινέζους καταναλωτές μέσω ηλεκτρονικών δημοσκοπήσεων 1: 1. Ως αποτέλεσμα, η Nuga Medical έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων σε εγχώριες και κινεζικές ιατρικές συσκευές.

Μέσω αυτού του βραβείου, η Nuga Medical έχει τιμηθεί ως αποδέκτης του φετινού βραβείου Brand για τρία συναπτά έτη από το 2017.Ο πρόεδρος της εταιρείας μας, Cho Seung-hyun, δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε το Μεγάλο Βραβείο της Χρονιάς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για την καλύτερη μάρκα στην Κορέα. Συγκεκριμένα, θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας να καταστεί ηγετική μάρκα στην αγορά ιατρικών συσκευών, βασισμένη στην πολιτική διαχείρισης, η οποία είναι πρώτα από τον πελάτη, με περισσότερη σημασία και ευγνωμοσύνη που οι πελάτες μας έχουν επιλέξει άμεσα. "

Λόγω της σταθερής υποστήριξης και της αγάπης που μας στέλνουν οι πελάτες μας για τρίτη συνεχή χρονιά, απονέμεται το φετινό εμπορικό σήμα στην ιατρική συσκευή Nuga.

Ευχαριστούμε ειλικρινά τους επισκέπτες μας και συνεχίζουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βελτιώσουμε την ικανοποίηση σας. Σας ευχαριστούμε.

 

-396
Top