ΚΟΙΛΙΑΚΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ NUGA BEST

Κοιλιακό λίπος και Nuga Best

Συμβουλές για να μειώσετε το κοιλιακό λίπος από τη Nuga Best!

Το λίπος της κοιλιάς, γνωστό και ως σπλαχνικό λίπος, θεωρείται η πιο επιβλαβής μορφή λίπους στο σώμα σας. Αυτός ο τύπος λίπους έχει συνδεθεί με τα πάντα, από την αντίσταση στην ινσουλίνη, το μεταβολικό σύνδρομο, τις καρδιακές παθήσεις και τον διαβήτη τύπου 2 έως τον αυξημένο κίνδυνο ορισμένων μορφών καρκίνου.

 1. Καταναλώστε λιγότερο αλκοόλ
  Το αλκοόλ είναι κύριος ύποπτος για την αποθήκευση λίπους στην κοιλιά. Σκεφτείτε ότι η καθημερινή κατανάλωση 2 ποτηριών κρασιού αντιστοιχεί σε 72.000 θερμίδες ετησίως, δηλαδή περίπου 9 κιλά!!! Το αλκοόλ περιέχει μια ποσότητα "κενών" θερμίδων που δεν έχουν καμία θρεπτική αξία και μετατρέπονται σε λίπος, το οποίο οι κυρίες αποθηκεύουν στους γοφούς, τους μηρούς και τα χέρια ενώ οι άνδρες στην κοιλιά , εξ ου και η "κοιλιά της μπύρας". Αν είστε πρόθυμοι να μειώσετε το λίπος συνιστάται να κόψετε τελείως το αλκοόλ ή έστω να το μειώσετε σημαντικά.
 2. Ακολουθήστε μια υψηλής περιεκτικότητας πρωτεϊνών δίαιτα
  Υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση πρωτεΐνης είναι το κλειδί για την απώλεια βάρους γιατί αυξάνει το μεταβολικό σας ρυθμό.
 3. Μειώστε την κατανάλωση ζάχαρης
  Η ζάχαρη είναι διαφορετική από άλλες ομάδες τροφίμων, όπως οι πρωτεΐνες, οι σύνθετοι υδατάνθρακες και το λίπος. Η ζάχαρη κρύβεται σε μια πληθώρα τροφίμων που δεν πάει το μυαλό σας όπως για παράδειγμα ο χυμός φρούτων.
 4. Μειώστε το στρες σας
  Το άγχος βοηθάει το σώμα σας να αποθηκεύει το λίπος επειδή ενεργοποιεί την απελευθέρωση της κορτιζόλης˙ της ορμόνης του στρες η οποία με τη σειρά της αυξάνει την όρεξή σας
 5. Καν' τε ......Nuga Best!!! Μπορείτε να δοκιμάσετε τη θερμαινόμενη ζώνη της Nuga Best Τ9! Με τις θερμαινόμενες επιφάνειές της που εφαρμόζουν πέρα από άλλα σημεία στην περιοχή της κοιλιάς, και με την εκπομπή υπέρυθρης θέρμανσης το λίπος διασπάται. Ελάτε σε ένα από τα καταστήματα του επίσημου δικτύου μας να τη δοκιμάσετε!!

 

 

 

-396
Top