ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Από τη μέρα της ίδρυσής μας και έως σήμερα, η ταχεία ανάπτυξη της εταιρείας συμβάλλει στο ειδικό πνεύμα που κυριαρχεί στα καταστήματα σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. Πρόκειται για την ανταλλαγή της υγείας, της αγάπης και της εξυπηρέτησης με ολόκληρο τον κόσμο, η οποία αποτελεί τη γενική βάση της φιλοσοφίας της διοίκησης της εταιρείας. Η εταιρική αποστολή της Nuga Best ορίζει ξεκάθαρα τα πλαίσια της δικής της δραστηριότητας: «Παροχή της υγείας σε κάθε άνθρωπο με την καλύτερη εξυπηρέτηση, την αναπτυγμένη τεχνολογία και πολλή αγάπη».

Όλος ο εξοπλισμός που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία είναι προϊόν χρόνιου και συστηματικού μόχθου επιστημόνων, ιατρών και μηχανικών για την συνεχή βελτίωσή του. Μέσα από εκτεταμένη έρευνα και ανάπτυξη ο εξοπλισμός αποτελεί ένα αμάλγαμα αρχαίων ανατολικών θεραπευτικών τεχνών της πιεσοθεραπείας, του μασάζ, της σύγχρονης χειροπρακτικής, της μαγνητοθεραπείας, της θεραπείας με υπέρυθρες ακτίνες, με θερμότητα και με ανιόντα και της σύγχρονης τεχνολογίας. Έχοντας στην κατοχή πιστοποιητικά που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα του εξοπλισμού παράλληλα με τις ευεργετικές ιδιότητες που αποφέρει η χρήση του στον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά και παγκόσμια βραβεία, ο εξοπλισμός για μασάζ από τη Nuga Best Hellas χρησιμοποιείται, πλέον, από εκατοντάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα καθημερινά.

 

 

Οι διευθυντές και οι σύμβουλοι ακολουθούν και ασπάζονται το όραμα και την φιλοσοφία της εταιρείας να κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους, πετυχαίνοντας το σκοπό για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής δίχως αρρώστιες, πόνους, ψυχολογικές και νευρολογικές διαταραχές. Η Nuga Best Hellas είναι μια ενωμένη ομάδα που αποτελείται από άξιους ανθρώπους, για τους οποίους οι λέξεις ΥΓΕΙΑΑΓΑΠΗΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ είναι καθημερινό ιερό έργο και σκοπός της ζωής.

Το 2016 με την οδηγία του Γενικού Αντιπροσώπου Tzonio Todorov το ελληνικό δίκτυο κέρδισε το βραβείο καλύτερης αντιπροσωπίας και συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα υπερσύγχρονης τεχνολογίας με τα οποία εκπληρώνεται η επιθυμία κάθε οικογένειας, σχετικά με την υγεία και την ποιοτική ζωή. Επισκεφτείτε ένα από 9 επίσημα καταστήματα του δικτύου για δωρεάν απεριόριστη δοκιμή.

 

Top