ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ Ε5

 Ταλαιπωρήστε από προβλήματα κυκλοφορικού, διαβήτη, φλεβίτιδα, έντονη κόπωση στα πόδια σας και δυσκολία στο περπάτημα; Όλα αυτά τέλος! Δοκιμάστε την συσκευή Ε5 και νιώστε ευεξία σε όλο σας το σώμα!  Όταν λέμε ότι η συσκευή E5 είναι ολοκληρωμένη λύση για τα πόδια σας ή ότι είναι "δεύτερη καρδιά" που φροντίζει όλο το αγγειακό σύστημα ή είναι "ρεφλεξολόγος" κατ' οίκον δε σας τα λέμε καλά! Γιατί υπάρχουν και επιπλέον χρήσεις του Ε5, για όλο το σώμα!

Η συσκευή Ε5 είναι εξοπλισμένη με ράβδους και 2 ζευγάρια βεντουζών χαμηλής συχνότητας για την ανακούφιση των καταπονημένων σημείων όλου του σώματος. Πόνος τέλος!
Κατά τη διάρκεια χρήσης των ράβδων χαμηλών συχνοτήτων με Τουρμάνιο - ταυτόχρονα με τη συσκευή - διεγείρονται τα χέρια και τα πόδια, μεταφέρεται σε ολόκληρο το σώμα θερμική ενέργεια και ενεργοποιείται έτσι αποτελεσματικά ο μεταβολισμός του σώματος. Τα πυραμιδάκια που έχει πραγματοποιούν ρεφλεξολογία και καυτηριασμό στα πόδια.

Επίσης, τα δύο ζευγάρια βεντούζων για τη χρήση της λειτουργίας της χαμηλής συχνότητας στα επιθυμητά μέρη του σώματος (άνω άκρα, γόνατα, κνήμες, αρθρώσεις του άνω τμήματος του κορμού) για:
- Μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων, εάν χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με τη χαμηλή συχνότητα στα πόδια
- Εύκολη εφαρμογή χαμηλής συχνότητας στα δύσκολα προσβάσιμα μέρη του σώματος
- Άμεση ανακούφιση από μυϊκούς πόνους

 

Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε! Για λίγο ακόμα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε στα σαλόνια μας τη συσκευή Ε5 και να χαρίσετε ευεξία στα πόδια σας, αλλά και σε όλο σας το σώμα. Μη χάσετε την ευκαιρία να έχετε στο σπίτι σας τον εξοπλισμό που συνδυάζει υγεία, βοηθώντας αποτελεσματικά σε:

- καθαρισμό από τοξίνες του αίματος των κάτω άκρων
- βελτίωση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα
- βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος
- ανακούφιση μυϊκών πόνων
- βελτίωση αγγειακών παθήσεων
- βελτίωση της παραμόρφωσης του μεγάλου δακτύλου (κότσι)
- βελτίωση ρευματικών παθήσεων
- βελτίωση μυϊκής ατροφίας κάτω άκρων
- πρόληψη χρόνιων παθήσεων
- απομάκρυνση του στρες

Και φυσικά μην ξεχνάμε το δώρο το οποίο έχουμε στην προσφορά μας, την ζώνη μυοδιέγερσης Ε3! Οι παλμοί χαμηλής συχνότητας που έχει η ζώνη βοηθούν στην εκγύμναση των μυών, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Οι πέτρες του Τουρμάνιου με τις υπέρυθρες ακτίνες μακρών κυμάτων, τα ανιόντα και τα ήπια μαγνητικά πεδία που δημιουργούν βοηθούν στην αποτοξίνωση, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Η Ε3 δρα αποτελεσματικά στην μείωση του βάρους, στη λιποδιάλυση, στη δυσκοιλιότητα και στην καλύτερη λειτουργία του στομαχιού.

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα 2 προϊόντα! Σε όλα τα καταστήματα του δικτύου μας έως τις 31/07!

 

Φωτογραφίες

-396
Top