ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Αγία Παρασκευή

Πρέκα Τούλα

Πρέκα Τούλα

Η κυρία Τούλα Πρέκα λόγω της εγχείρησης που είχε κάνει στα γόνατα της αλλά το πρόβλημα δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως και υπέφερε από πόνους στη μέση και στα γόνατα. Μας μιλάει για το πως τη βοήθησε ο εξοπλισμός της Nuga Best.

Δασκαλάκη Νανά

Δασκαλάκη Νανά

Η κυρία Νανά Δασαλάκη ήρθε στο σαλόνι μας γιατί είδε τη φίλη της με το ίδιο πρόβλημα υγείας που είχε και αυτή στα γόνατα της πως είχε βελτιωθεί και δοκίμασε και αυτή τον εξοπλισμό της Nuga Best και μας μιλάει για τη δική της εμπειρία.

Άνθη Ευτυχία

Άνθη Ευτυχία

Η κυρία Ανθή Ευτυχία δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει , ούτε να κοιμηθεί, ούτε να ντυθεί από μόνη της. Με τον εξοπλισμό της Nuga Best έφτασε στο σημείο να πάρει μετάλιο δρόμου 6χλμ. 

Ευαγγελάτος Μάκης

Ευαγγελάτος Μάκης

Ο κος Μάκης Ευαγγελάτος γνώρισε τον εξοπλισμό της εταιρείας μας μέσω μιας φίλης του και ήρθε σε ένα από τα σαλόνια μας γιατί πονούσε και είχε παραλύσει το ένα πόδι του λόγω κήλης στον 5ο σπόνδυλο. Τα προιόντα μας τον βοήθησαν και μας διηγείται τον τρόπο.

Αλεξίου Πέτρος

Αλεξίου Πέτρος

Ο κος Αλεξίου είδε διαφορά στους πόνους που είχε λόγω κήλων στη σπονδυλική στήλη με τα προϊόντα της εταιρείας μας. Ο εξοπλισμός της Nuga Best του άλλαξε τη ζωή και του έδωσε πίσω τις απολαύσεις του.

Φωτεινή Ντίνου

Φωτεινή Ντίνου

Η κυρία Ντίνου μας εξηγεί πως την βοήθησε στην υγεία της ο εξοπλισμός της Nuga Best. Το πρόβλημα της υγείας της κυρίας Ντίνου ήταν η ψωρίαση!

Top