ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Αγία Παρασκευή

Πρέκα Τούλα

Πρέκα Τούλα

Η κυρία Τούλα Πρέκα λόγω της εγχείρησης που είχε κάνει στα γόνατα της αλλά το πρόβλημα δεν είχε αποκατασταθεί πλήρως και υπέφερε από πόνους στη μέση και στα γόνατα. Μας μιλάει για το πως τη βοήθησε ο εξοπλισμός της Nuga Best.

Εάν είστε έτοιμοι να βγείτε στην πρώτη γραμμή - εγγραφείτε στη φορητή πλατφόρμα

Εάν είστε έτοιμοι να βγείτε στην πρώτη γραμμή - εγγραφείτε στη φορητή πλατφόρμα

H εκμάθηση χρησιμοποιώντας ηλεκτρονικές τεχνολογίες για πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα έξω από μια παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας ή αλλιώς η ηλεκτρονική μάθηση είναι πλέον η πραγματικότητα στον τομέα της.

 

NUGAEDU  -Ανάλυση στην πλατφόρμα πλεονεκτήματα τρόπος λειτουργία παραγγελία -Lets

NUGAEDU -Ανάλυση στην πλατφόρμα πλεονεκτήματα τρόπος λειτουργία παραγγελία -Lets"GO NUGA

Σας καλωσορίζουμε στην εκπαιδευτική πλατφόρμα Nuga Edu! Η πλατφόρμα Nuga Edu είναι μια μέθοδος εκμάθησης εξ αποστάσεως προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία εξέλιξης γνώσεων και δεξιοτήτων στον χρόνο και με τον ρυθμό που ο καθένας επιλέγει.

Μάρκοβ Δαυίδ-Η πιο δυνατή μαρτυρία - Αξίζει να το δείτε! 1

Μάρκοβ Δαυίδ-Η πιο δυνατή μαρτυρία - Αξίζει να το δείτε! 1

Πρώτη θέση 2017 από 115 μαρτυρίες από όλο τον κόσμο στην Κορέα!

Πώς ένα 19χρονο αγόρι σε  κώμα για 2 μήνες και ξανασταθεί στα πόδια του και ζει κάθε μέρα με τη βοήθεια των προϊόντων Nuga Best!

 

Δασκαλάκη Νανά

Δασκαλάκη Νανά

Η κυρία Νανά Δασαλάκη ήρθε στο σαλόνι μας γιατί είδε τη φίλη της με το ίδιο πρόβλημα υγείας που είχε και αυτή στα γόνατα της πως είχε βελτιωθεί και δοκίμασε και αυτή τον εξοπλισμό της Nuga Best και μας μιλάει για τη δική της εμπειρία.

Άνθη Ευτυχία

Άνθη Ευτυχία

Η κυρία Ανθή Ευτυχία δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει , ούτε να κοιμηθεί, ούτε να ντυθεί από μόνη της. Με τον εξοπλισμό της Nuga Best έφτασε στο σημείο να πάρει μετάλιο δρόμου 6χλμ. 

Ευαγγελάτος Μάκης

Ευαγγελάτος Μάκης

Ο κος Μάκης Ευαγγελάτος γνώρισε τον εξοπλισμό της εταιρείας μας μέσω μιας φίλης του και ήρθε σε ένα από τα σαλόνια μας γιατί πονούσε και είχε παραλύσει το ένα πόδι του λόγω κήλης στον 5ο σπόνδυλο. Τα προιόντα μας τον βοήθησαν και μας διηγείται τον τρόπο.

Top